Zo kunt u ons steunen:

U kunt eenmalig en direct doneren via Ideal. Maar u kunt ook denken aan periodiek schenken (maandelijks, driemaandelijks, meerdere jaren). U kunt een algemene schenking doen of een gift aan bijvoorbeeld een hof of dagbesteding. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te schenken? Onder de foto kunt u verder lezen.

Veilig uw bijdrage overmaken via deze website met iDeal

Steun ons maandelijks met een bedrag

Door maandelijks te steunen spaart u jaarlijks een mooi bedrag bij elkaar om onze projecten mogelijk te maken. Eén van onze vrienden spaart zo jaarlijks een bedrag voor een high tea voor één van onze hoven. U kunt dit makkelijk online regelen bij uw eigen bank. Ontvangt u toch liever hulp hierbij?

Steun ons via Nalatenschap

Zo nu en dan ontvangen wij een bedrag van een overleden bewoner of familie uit dank voor de goede zorgen die hij of zij ontving in Nieuw Unicum. In overleg met de nabestaanden kijken we naar de meest passende bestemming binnen Nieuw Unicum. U kunt dit vastleggen in een testament. Over uw schenking hoeft geen belasting betaald te worden.

Denk met ons mee....

Geheel links op de foto ziet u Louise Heringa. Haar vader Koen woonde een aantal jaren in Nieuw Unicum. Zij fietste met twee vriendinnen naar Parijs en haalde daarmee maar liefst E 5.000 op!

Wilt u ook een actie organiseren?

Neem contact met ons op

Klik hier

De voordelen van doneren aan een bij ANBI aangesloten organisatie:

Stichting Vrienden van Nieuw Unicum is een Algemeen Nut Beogende Instelling. Hierdoor heeft u als particulier of bedrijf verschillende mogelijkheden om giften van de inkomstenbelasting af te trekken. Meer hierover op de site van de Belastingdienst. Klik hier om deze te lezen.

Vrienden van Nieuw Unicum
Dit is wat wij voor de bewoners doen.

“Dankzij de uitjes met de duofiets kan ik van het terrein af, heb ik sociaal contact en kan ik genieten van de natuur.”

Contact

Stichting Vrienden van Nieuw Unicum
Zandvoortselaan 165
2042 XK Zandvoort

vriendenvan@nieuwunicum.nl
KVKnr: 41222937
IBAN: NL82 ABNA 0447 1265 98

Vrienden van Nieuw Unicum

De Stichting Vrienden van Nieuw Unicum werft gelden voor projecten die bijdragen aan de kwaliteit van leven van de 240 lichamelijk gehandicapte bewoners van
Nieuw Unicum.